+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Plešivec Reviews

Hotel ratings

79%
Good

by 15 reviews

  • Staff

    81%
  • Cleanliness

    84%
  • Equipment

    74%
  • Comfort

    75%
  • Value for money

    79%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Jana

mature couple, 8.3.2017

Česká republika

  • Overall rating
87 %
  • Příjemný a ochotný personál.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

MV

family with young children, 5.2.2017

Česká republika

  • Overall rating
52 %
  • Výborná kuchyně, klidné prostředí.

  • První dojem ze vstupu do hotelu šílený. Personál je příjemný ale věnuje se převážně sobě, hostům pouze v nutných případech, pokud chcete dostat klíče od pokoje při příjezdu a odevzdat při odjezdu je to hotel pro Vás, problém nastává u snídaně když po 20min. od začátku "bohaté" snídaně vše dojde včetně hrníčků na kávu a pomalu si musíte dojít do kuchyně pro doplnění. Pokud přeci jen doplní, kafe se nedá pít jaká je to obarvená voda a když není džus klidně se naředí vodou. Ovoce nečekejte, při dietě případně bezlepkové stravě nemáte šanci, výběr skutečně slabý. Wellness funkční pouze sauna vířivka sice také, ale voda studená a fungovala pouze část trysek. Pro děti večer žádné vyžití, jídlo dostanete max. do 21hod, svědkem lehkého zkrácení a to do 20hod. Je to velká škoda, jelikož tyto dle mého jednoduše řešitelné maličkosti kazí celkový dojem našeho pobytu.

Personál
4
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 11.1.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Petr

mature couple, 25.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Aktivní a pozitivní přístup personálu, výtečná kuchyně, velká koupelna

  • Jen drobnosti - vrzání podlahy

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 18.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Antonín

mature couple, 28.8.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Velmi příjemný a neformálně srdečný personál, pozorný, ochotný. Skvělé snídaně v ceně. Jídelní lístek svým repertoárem stačí na týdenní pobyt. Trochu dražší než v podhůří. Interiér restaurace útulný, lze jíst a pít i na kryté verandě s výhledem do údolí. Rozhledna a malé wellness v ceně ubytování. Drobné nedostatky jsou vyváženy nízkou cenou za ubytování, které má vše nutné a potřebné. Kdybychom chtěli opakovat pobyt v Krušných horách, ubytoval bych se v této chatě znovu.

  • Horská chata, poněkud omšelá, ale má své kouzlo. 2L pokoj slabě osvětlený stropním tělesem. Chtělo by to lampičky nebo jednu lampičku za/nad dvoulůžkem na čtení - když jeden chce spát nebo se dívat na TV a druhý chce číst. Úklid pokoje až na konci pobytu, během něj žádná návštěva pokojské. Ale to nám vyhovovalo.

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 7.4.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Výborná kuchyně a přístup personálu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

jens

mature couple, 26.7.2015

Deutsch

  • Overall rating
100 %
  • Hallo Wir waren vom 25. zum 26.07.2015 im Hotel . Wir waren Positiv vom Hotel , deren Ausstattung und Einrichtung überrascht . Das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend. Das Restaurant und die Speisen waren sehr gut .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Jiroušová

family with young children, 26.7.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Robert

mature couple, 9.7.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Ochotný a pozorný personál, dobré jídlo,dobré pivo,dobrá káva. Ubytování s ohledem na typ zařízení velmi dobré.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Steffen Görlich

group of friends, 15.5.2015

Deutsch

  • Overall rating
66 %
  • sehr schöne Lage auf dem Plessberg 4 Bett Zimmer in 2 Räumen, hatten wir so komfortabel nicht erwartet schönes Restaurant

  • Bedienung mittelmässig freundlich Becherowka war alle und das in einem tschechischen Restaurant!

Personál
5
Služby
5
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Petr

family with young children, 7.3.2015

Čeština

  • Overall rating
64 %
  • Vyborne umisteni u horni stanice tri lanovek. Moznost parkovani primo u hotelu na vrcholu Plesivce. Pohodovy personal. Dostatecne prostorne pokoje. Krasny vyhled.

  • Trvalo dva dny nez se pokoj č.5 vyhral na prijatelnou teplotu. Zavrenymi okny hodne profukovalo, coz je na vetrnem Plesivci dosti problem. Nefungovala vířivka ani sauna, kvuli kterym jsme tento hotel take vybirali. Omezeny vyber pri snidani.

Personál
8
Služby
5
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Roman

young couple, 22.2.2015

Čeština

  • Overall rating
42 %

(without text rating)

Personál
2
Služby
2
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
3

Anonym

single traveler, 13.11.2014

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Velmi dobré,mohu doporučit!!

Personál
7
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Hana

mature couple, 14.2.2014

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.